consultanta
 • Oferim gratuit consultanta pentru intocmirea documentelor de legalizare in Uk , programari National Insurance Number , asistenta cu traducerea sau in cazul in care timpul ne permite pot ajuta ca interpret pentru cei ce nu vorbesc Limba Engleza . 
  De asemenea ofer consultanta si redactare pentru construirea unui CV . 
  Tot odata ofer consultanta de specialitate celor ce cauta joburi in Hospitality : se cauta Cameriste dar si Ospatari/Barmani si Bucatari profesionisti pentru cluburi/restaurante si hoteluri de lux din centrul Londrei , precum si personal pentru Gastropuburi in toata Anglia , Scotia si Irlanda .


 •  Vali', am și eu intenția de a mă muta cu traiul în Anglia, dar undeva în altă parte decât Londra. Mă tentează Birmingham. M-am tot informat de pe web de posturi vacante de muncă, de gazdă și de documentație.
   Deschizând acest topic, ași vrea să te întreb care ar putea fi pașii pentru imigrare? Este posibil să mă înțeleg cu vreo agenție imobiliară din UK fiind în Moldova? Să semnăm un contract prin fax? Sau să aplic pentru un job din Moldova? Pentru NINo și doc care permit șederea și munca am înțeles că trebuie să aplici de pe loc din UK, dar am nevoie de a veni undeva. Sau pentru a închiria o gazdă la fel este nevoie să fii pe loc? După părerea ta, ar fi o opțiune bună să vin mai întâi la un motel pe vreo 2 zile și să-mi caut gazda de pe loc? În general am înțeles care sunt etapele, ai nevoie de o gazdă mai întâi și de proof address, apoi poți aplica pu un job, după care dovada că ai permisiunea de a sta și munci (am înțeles că nu e obligatorie), și cu toate astea poți aplica pu NINo. Angajatorii te primesc și fără NINo dacă ai aplicat dar nu ți l-au eliberat încă, e corect?
   Și mai am o întrebare destul de importantă. Limba o cunosc la nivel intermediar, nu am experiență mare în comunicare, cu toate că de înțeles o înțeleg, nu perfect dar e ok (menționez că o dezvolt pe zi ce trece desinestătător și la cursuri, unde la testare mi-au dat nivelul uperintermediate, dar eu am vrut să încep cu un nivel mai jos pu o bază mai bună) . Eu ași vrea să aplic pu un job de warehouse operative, este suficient nievlul care îl posed?
   Îți mulțumesc din timp pu răspuns. ;)
 • Ambriusha , pentru orice trebuie sa fii aici . In primul rind agentia imobiliara iti va cere depozit pe termen lung pentru ca ei nu iti pot gasii credit history in Uk , de regula cer 6 luni depozit . 
  Eu unul , personal nu recomand Birmingham, un o zona plina de pakistanezi si joburile sunt toate platite la 7 lire pe ora . E adevarat casele sunt mult mai ieftine dar si zona e de 3 lei . .
  Pentru un job de warehouse nu prea trebuie mare engleza , zic eu , dar iara , degeaba aplici fiind acolo . Cei de aici vor dorii sa te vada la un interviu , la o proba de lucru , numai iti irosesti timpul si tie si lor aplicind de acasa . Nu poti inchiria o casa pina nu o vezi , in Birmingham , fiind zona de asiatici mare parte a caselor put a mincare dea lor si nu sunt chiar ok , vecinii la fel , e o zona de care multi fug , 
  Totul trebuie facut aici pe loc , nu din MD . 
  Daca mai ai intrebari , astept 
 • Mulțumesc mult, Vali. Întrebările următoare ar fi: ce zonă mi-ai recomanda tu pentru un început? și, dacă e posibil să găsesc o chirie cu un depozit doar pentru o lună înainte, sau nu? și la fel dacă ași putea să o achit cash sau e nevoie de card bancar?
 • Salut!vrau sa intreb cu permis moldovenesc pot sa ma angajez undeva ca sofer pe cat.B?
 • Da , poti , dar dute si cu extrasul de lege printat in care sa le arati cu tu ai voie sa conduci o bucata de vreme in uk , In general ei cind vad permis NON EU zic nu imediat . tu cauta legea care tie iti da voie sa conduci pentru o perioada determinata de timp pe teriotoriu uk si le arati 
 • Vreu sa te intreb ceva oferte de munca imi trebuie mie si prietenei mele,Engleza asa little,noi avem 1 saptamna de cand suntem inUK si am venit prin agentie lucram la un deposit,dar este foarte greu si nustiu cat demult o sa ne mai tinem!Si vrau sa te rog mult daca poti sa ma ajuti cu ceva oferte?
 •  Markus, lucrezi ca warehouse operative? Sau ce anume faci la depozit și cât primești?

 • Da! 6.5 pe ora
 • Markus , trimite cv-urile aici , ei sunt o agentie , si eu tot de la ei iau personal . Puteti lucra in hoteluri , amindoi , plata este de la 7.20 pe ora . 
  image
 • Vali', prin ce regiune e agenția?

 • Vrau sa mai intreb de gazda si de mancare?si cate ore pe zi?
 • Caut de munca simbata si duminica warehouse operative in londra sau apropiere.
 • Markus92 , scriele si intreabale cite ore pe zii se lucreaza . Eu stiam ceva de 8-10 ore pe zii si se ofera o masa sau doua pe zii la cantina hotelului , la 13:00 si ;a 17:00  . 
  Gazda cauti pe www.romani.co.uk , la sectiunea anunturi . O camera single este cam 350 , o camera dubla 500 si o camera king size 550 pe luna cu biluri incluse . 
 • victor99999 de warehouse nu stiu nimik  .
 • As merge si in constructii , dezmembrari auto
 • Salutare!
  Apelez la Dvs. cu o problema de importanta primara si hotoratoare pt mine in aceasta perioada.
  Incep cu ceia ca detin doar un pasaport biometric MD, studii de licenta si dorinta de a ajunge in Scotia, mai exact in Glasgow. Acolo ma asteapta prietenul meu ( cet. RO), care a plecat recent cu o companie pt munca.
  Vreau sa ne ajutati sa gasim o solutie potrivita, un sfat, o adresa, o idee !!! Ce ar trebui sa fac eu in acest caz? sa apelez la Ambasada pentru o viza (de care?), daca imi face chemare este nevoie si de viza? Daca plec acolo de exemplu cu o viza turistica, am putea oficializa relatia acolo pentru ca sa am dreptul la sedere si munca?! 
  Va multumesc anticipat
 • Buna, 
  Eu unica solutie in cazul acesta o vad casatoria cu prietenul . Dupa 6 luni puteti venii impreuna in Uk si tu ca sotie primesti o viza pe 6 luni de EEA Family member , la vama britanica .La timpul dat iti pot oferii un link unde gasesti legea care iti permite sa faci asta  . 
  Eu alta solutie nu vad . Viza turistica nu iti va deschide nimeni , cea de partner , nici atit  .
 • Merci pt receptivitate! 
  Adica doriti sa spuneti ca el trebuie sa vina sa inregistram casatoria si abia dupa 6 luni voi putea pleca si eu? Dintre toate formularele si conditiile propuse pe aceste saituri de migrari chiar nu se poate de gasit nici o modalitate?

 • Eu unul , nu vad nici o alta modalitate . O alta modalitate posibila ar fii sa aveti o oferta de munca , dar este problema migratiei acuma si viza ei nu vor deschide
 • Salut as dori un sfat,sunt de vreo doua luni in uk ,kent si as dori sa-mi aduc sotia si copilul aici ,problema e ca ei nu au pasaportul rom..unde trebuie sa apelez si ce conditii trebuie sa indeplinesc ? ...
 • S-a mai discutat pe forum.Mai pe scurt, cea mai sigura varianta e sa va faceti toti pasapoarte romane,. Mai complicata varianta e sa-i faci resedinta in Ro si cu aceea sa veniti impreuna, apoi sa aplici pentru viza in Uk, sau aplici pentru viza in Md, putine sanse dar posibil de obtinut.

 • Salut , tot ce pot eu spune este ceea ce deja a spus si Filiia

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page