stiri de acasa
 • inxs
  intr-adevar,la noi politistii nu slujesc dar servesc,sint niste chelneri imbracati in costume
 • FYI: Acţiunea “Caravana retragerii Armatei Ruse”, iniţiată de Partidul Liberal, nu a fost lipsită de incidente nici la Chişinău
  http://www.protv.md/stiri/politic/incaierare-cu-politia-rutiera.html

  of Moldova, of :crying:
 • da, chiar e de plins. atitudine de asta cred ca numai in MD :crying:
 • Un operator Pro TV a fost reţinut de poliţie şi bătut în comisariatul Buiucani.

  http://www.protv.md/stiri/social/a-fost-batut-de-politisti-pana-si-a-pierdut-cunostinta.html


  Ministerul de Interne a reacţionat astăzi la cazul prezentat ieri de PRO TV, în care un coleg de-al nostru a fost bătut de poliţişti.
  Viceministrul de Interne, Valentin Zubic a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că Mihai Şambra, cameramanul PRO TV, ar spune neadevăruri atunci când afirmă că a fost bătut de câţiva poliţişti la comisariatul Buiucani. Zubic spune că directia securitate internă a ministerului ar fi efectuat o investigaţie şi ar fi constatat că Mihai Şambra în acea noapte s-a aflat de fapt în altă parte, şi nu la comisariat. Viceministrul spune că operatorul PRO TV era în compania altor persoane, dar a refuzat să dea nume, sau locaţii. Zubic a declarat că nu oferă detalii din motive etice, precizând că acest caz a fost preluat de procuratura municipală.

  http://www.protv.md/stiri/social/ministerul-de-interne-a-reactionat.html
 • Dorin Chirtoacă: Voi suspenda finanţarea poliţiei municipale

  “Voi suspenda finanţarea poliţiei municipale, dacă până luni, 13 octombrie, nu îmi va fi prezentat un raport detaliat referitor la agresarea operatorului Pro TV Chişinău, Mihai Şambra”, a declarat primarul general al mun. Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul unei conferinţe de presă. Edilul capitalei a mai subliniat că „poliţia l-a bătut pe operatorul Mihai Şambra pentru că a filmat protestele PL din faţa ambasadei Rusiei” şi că „poliţia municipală activează în ilegalitate, iar cetăţenii nu trebuie să finanţeze infractori”. Primarul a mai dăugat că este un drept al său, stipulat în legislaţie, în calitate de ordonator principal de credite în mun. Chişinău.

  „Am solicitat comisarului Axentiev să se prezinte azi dimineaţă (vineri, 10 octombrie – n.r.) la mine în birou pentru a oferi explicaţii referitor la agresarea operatorului Pro TV Chişinău, dar nu s-a prezentat”, a explicat presei primarul Dorin Chirtoacă. Astfel, având în vedere „cazurile de tortură la care sunt supuşi cetăţenii de către poliţia municipală”, faptul că „execută comenzi politice”, dar şi alte „multiple încălcări ale legislaţiei”, „am decis să suspend finanţarea poliţiei municipale”, a adăugat Chirtoacă.

  „Agresarea operatorului Mihai Şambra are legătură directă cu faptul că a filmat protestele din faţa ambasadei Rusiei la Chişinău”, a declarat edilul, adăugând că altfel nu-şi poate explica faptul că jurnalistului nu i-a fost întocmit niciun proces verbal şi că a fost bătut de către alţi doi poliţişti, care au fost prezenţi la protestele din faţa ambasadei Rusiei la Chişinău.

  "De asemenea, mă voi adresa Consiliului municipal Chişinău şi voi cere diminuarea mijloacelor financiare alocate poliţiei municipale proporţional cu salariile şi dotările de care beneficiază comisarul municipiului, şeful politiei municipale, comisarul sectorului Buiucani, precum şi celorlalte persoane implicate în dezonorarea serviciului public al poliţiei", se mai precizează într-o declaraţie a primarului Chirtoacă. Citeşte aici textul integral al declaraţiei.

  Întrebat de jurnalişti dacă se aşteaptă la noi procese penale, care îi pot fi intentate ca urmare a acestei decizii, Chirtoacă a susţinut că, deşi conştientizează acest risc, nu-l interesează acest fapt şi că va activa în continuare pentru realizarea intereselor cetăţenilor.

  Amintim că bugetul poliţiei municipale pentru anul 2008 este de circa 72 de milioane de lei. /unimedia
 • mi-e groaza de ce se intampla in RM:crying:
 • :frown:, Tara minunilor... tara "ciorii"....

  ( cui ii trebu legi pe care incepind cu cei de sus le incalca )
  (...inca nu s-au saturat sa suga singe din Chirtoaca?!)
 • Am inteles ca si anul acesta nu pot imparti bradul si locul pentru el.
 • aha, anul acesta Voronin a bronat primu locul unde statea bradul anii trecuti

  iar pe bradul primariei s-a pus sechestru direct din padure
 • Posted By: gman
  iar pe bradul primariei s-a pus sechestru direct din padure


  Minunat! Foarte corect au facut! Acuma trebuie sa aresteze inca vre-o doi castani, vre-un mesteacan, vre-o doua tufe de zmeura si coacaza si am curatit tara de elemente criminale!
 • Activitatea celui mai popular site de sharing din RM a fost suspendata!
  image
  Cel mai popular site din Moldova nu mai este accesibil din aceasta dimineata. Este vorba despre torrentsmd.com, cunoscut mai ales pentru schimbul de filme si programe intre utilizatorii sai. Deocamdata nu se cunoaste exact ce s-a intamplat. Administratorii site-ului, care-si pastreaza anonimatul, au anuntat prin intermediul altei pagini electronice ca de dimineata le-au fost sechestrate serverele.

  Potrivit unor surse, Procuratura Generala ar fi intentat un dosar penal legat de respectarea drepturilor de autor. Contactat de Pro TV, serviciul de presa al Procuraturii nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informatia, anuntand ca deocamdata nu comenteaza incidentul.

  Torrentsmd este cel mai popular site din Moldova fiind o platforma de schimb de date intre utilizatori. De obicei, este vorba despre filme, muzica sau programe de cele mai multe ori nelicentiate.

  Sursa
 • Procuratura o sa ia tzeapa, pe servere n-o sa gaseasca nimic ilegal, tot ce este pe el e opensource, pe servere nu se pastreaza fisire aparate de drepturile de autor. Sper ca site-ul sa revina in timpul apropiat altfel chiar e pacat, nu era doar un simplu tracker ci un site de socializare iubit de multi, unii zic ca fac F5 (Refresh) din 5 in 5 minute crezind ca e doar un bug de moment...
 • astia se cred iara pe vremea lui Voronin ? sau cei apuca !
 • Pe mine m-a intristat enorm de mult vestea, ca speram ca in vacanta, cand ajung la familie la care stau, o sa pot sa imi scot showurile preferate. Dar nu... :( Trebuie sa apelez la alte siteuri...
 • mda, cine shtie ce nu le-a convenit lor, pote au luat exemplul Rusiei caci acolo au interzis prin lege asha tipuri de saituri? Trist! Din cate shtiu problema a inceput acum 2-3 saptamani! Dar a mai fost asha ceva, ashteptam relansarea!
 • personal m-am reprofilat.. am trecut pe freetorrentsmd.org
  nu-i nici pe departe la fel de bun, e drept
 • Posted By: Nikas.doruri
  personal m-am reprofilat.. am trecut pe freetorrentsmd.org
  nu-i nici pe departe la fel de bun, e drept


  Anume acest lucru nu-l înțeleg eu in Moldova ... justiția selectiva ... de ce au închis un site și au lăsat altul de același tip? ...
 • Procuratura a itentat dosare penale si impotriva altor 5 site de acet gen din MD...insa degeaba, serverele sunt in afara tarii si toate si-au schimbat domain-urile din .MD in .COM deci n-o sa aiba nici un rezultat aceste dosare, mai grav este ca unele televiziuni de la noi ca NIT (canalul comunistilor) difuzeaza filme piratate si nu se ia masuri, gheretele de langa piata centrala vand CD-uri piratate, toti stiu de cazurile astea insa deasemenea nimeni nu ia masuri, cuiva nu i-a placut TMD--ul nostru iubit poate si din cauza ca se apropie alegerile trebuia sa apara vreun scandal.
  La urma urmei nu vreau TMD-ul ca tracker inapoi ci ca comunitatea TMD, vreau forum-ul inapoi, filme si alte chestii pot trage din alta parte nu-i o problema, asteptam, se zice ca in cateva zile va reveni, chiar se simte lipsa acestui website :undecided:
 • care justitie in MD este justitie??? E o tara fara de lege, unde dicteaza banii, principiile shi profitul, din asta rezulca ca cuiva ceva nu i-a convenit! Shi nici nu merge vorba de lege!:(
  MOLDOVA TARA FARA DE LEGE!:(
 • quote TorrentsMD:

  6 ore in urma: "Avem serverele inapoi. Se lucreaza la restabilire, posibil sa mai dureze vreo zi 2. Da sh chiar 2 saptamani in offline, 2 zile e nimic da ;]".
 • ... atita chipes de parca ar fi inchis cel mai important site din RM ...
 • daca confiscau serverele unimedia sau jurnal la sigur ca moldovenii nu faceau asa panica ...

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page