Pașaportul Român E Suficinet pu Imigrare?
 •  Salutare tuturor!
   Sunt nou aici. Vă scriu din RM.
   Am intenție de a imigra în UK pe baza doc românești. Dacă poate să mă ajute cineva, este suficient pașaportul sau este nevoie și de buletin român? Și dacă permisul de conducere moldovenesc va fi valabil? Dați-mi, vă rog, un link dacă s-a mai discutat tema. Sau un răspuns. Vă mulțumesc!
 •  Apollo, în privința permisului de conducere posezi ceva informație? Mulțumesc pu răspuns!
 • Un an de zile conduci fara probleme cu permis strain. Dupa aceea sau il schimbi (daca ai RO) sau inveti si dai examen in UK.

  Asigurarea la masina e cam scumpa pentru cei care nu au istorie in UK.

  Vezi ca pe forum s-a discutat pe larg tema permisuslui.
 • Mulțumesc! ;)
 • Apollo sau cineva, având rezidența în Republica Moldova și doar cu pașaportul român, fără buletinul român, e aceeași procedură de obține toate cele necesare pu trai în UK? Mă refer la NINo și obținerea unui act că locuiesc în Anglia. O să am posibilitatea să închiriez un apartament, să-mi fac cont bancar sau e preferabil rezidență română? 
 • Pasaport Romanesc este suficient . El si la fratele sotiei cind a fost , la intrebat daca are si pasaportul albastru cu el dar el a raspuns ca nu , ca numai cel romanesc il are si nu o fost nici o problema 
 •  Vali', dar dacă îmi fac doar buletinul RO, și locuiesc în Moldova, la imigrare în UK n-o să apară întrebări la perfecționarea documentelor sau mai ales la aplicarea unui job, nu sunt discriminații românii acolo? Satu pe dubii și nu știu cum e mai bine. Am început să mă gândesc la buletin pu perspective de viitor, prietena mea e găgăuzcă și cu având buletin cred că va fi mai ușor să aplice și ea pu un pașaport român. Sau e suficientă cetățenea, nu ești la curent?

 • Eu as merge pe varianta PASAPORT , e mai sigur , cu toate ca stiu multi romani care sunt numai cu buletinul aici si nu le zice nimeni nimik 
  Chestia cu discriminarea e o prostie scoasa de cei ce nu resusesc sa isi gaseasca un job . Am in jur de 12 ani aici si nu tin minte sa fii fost discriminat niciodata . 
 •  Salutare din nou! Din ce motive după părerea ta ar fi mai bine doar pașaportul?

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Jump to top of page