Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
felicitari si multa bafta
Felicitari Refuzatule…pai si acum ce faci, iti schimbi nickname-ul?

Multumesc nata, EugenX si Moldova-UK.com
Nu-mi schimb numele, voi ramane Refuzatul, sper sa le fie de ivatatura celor de la ambasada
si de folos pentru toti refuzatii 
am cetatenie romana si sunt casatorita cu cetatean britanic,ce acte imi trebuie ca sa raman in uk?am sunat la cei de la homme office si miau zis ca imi trebuie blue card,ca sa muncesc si sa locuiesc in uk.este adevarat?informatia lor de pe sait e foarte confuza?
buna ziua.. am si eu o intrebare..sora mea(cetatean MD) casatorita cu cetatanean RO..au plecat in anglia..in iulie i se termina permisu ala cu care sta in anglia(stampila de la vama) adik nu e cu viza..poate ea face ceva acolo ca sa-si deschida viza sau altceva ca sa stea legal??? Ea lucreaza acolo…Va rog frumos cine stie sa raspunda,,,ea astepta cu nerabdare un sfat ceva.. ms anticipat
am uitat sa zic ca in iulie se implinesc 6 luni de cind e in Anglia (legal)
da , poate sa aplice cu formularul BR5 de pe siteul home office , in cazul in care sotul ei , cetatean roman , este legal in uk si are drept de munca si NIN .
ms mult valicodreanu pu sfat, nu m-am asteptat sa raspunda cineva asa rpd
ai putea sa-mi dai o adresa ceva privat unde ar putea sora mea sa te intrebe mai detaliat cite ceva depspre visa? eu nu prea stiu ce si cum ( ce documente are sotu ei si ce documente a reusit sa faca ea), ea este in Londra, ms
da, vino la mine pe privat , e codreanuvali@yahoo.com , si iti arat fiecare document care iti trebuie . sunt de gasit in general dimineata devreme intre 7 si 10 sau dupa 12 noaptea , dar daca imi lasa un offline pe mess sau imi trimite un e-mail ii raspund mai usor ca mai deschid yahoo de pe telefon si mai raspund .
ms mult vali…ii dau neaparat adresa ta..
ms mult