Not signed in (Sign In)
  1.  0 votesVoteReport Post

aveti careva idee sau cine cunoaste , cit timp dureaza de la depunerea juramintului pina cind iei pasaportul romanesc? stiti careva? aveti vreo idee?

• CommentAuthorElla
    • CommentTimeJul 30th 2010
     0 votesVoteReport Post

Eu am depus juramantul pe 30 aprilie, tot atunci am depus pentru certificat de nastere la bucuresti si la sfarsitul lui iulie l-am luat. Daca ai certificatul de nastere in 2 ore iti poti face pasaportul.

2.  0 votesVoteReport Post

prin ambasada ro din moldova astepti de la 2 la 4 luni certificatele si pasaportu, dar in romania direct se poatede facut si intr-o zi insa costa scump. Sotul meu si-a facut la o luna dupa ce a dat juramintu la ambasada ro din chisinau a fost in romania si a depus la pasaport si l-a costat pasaportu 100 euro plus transcrierea certificatelor de nastere si casatorie a cite 100 euro.

• CommentAuthordida
    • CommentTimeAug 1st 2010
     0 votesVoteReport Post

dupa juramant, daca depui certificatul de nastere la transcriere la consulatul RO din Chisinau, la urgent, se face in 48 ore cu 155 euro si astepti 3 saptamani undeva sa ajunga actele la Bucuresti si mergi incolo si iti trec CNP-ul pe el si apoi depui la pasaport, care se face in 7-10 zile, am inteles. si atat.
    daca insa depui certificatul de nastere la transcriere la Bucuresti, dureaza cam la 3 luni, dar iese cu tot cu CNP si nu costa atata, e gratis. si apoi depui la pasaport.
    la mine e depus certificatul la transcriere la Buc. din 4 mai si inca nu e gata. :(

• CommentAuthorDJForce
     0 votesVoteReport Post

am si eu o mica/mare intrebare :smile: , daca am tot dosarul pregatit p/u redobindirea cetateniei RO aici in Londra , pot sa il depun la ambasada Romaniei de aici? sau nu …

3.  0 votesVoteReport Post

da , uitete pe siteul ambasadei romine la londra

• CommentAuthorDJForce
     0 votesVoteReport Post

a da deja am gasit oricum merci :-)
    Program pentru solicitările de redobândire a cetăţeniei române Vineri: - 0900 – 1200 - cu programare sper ca aici nu sta lumea la coada cu saptaminile :smile:

4.  0 votesVoteReport Post

da , ai sa fii tu singurul la coada , asta iti zic suta de procente , sa nu iti sa ne scrii cum a fost

• CommentAuthorDJForce
     0 votesVoteReport Post

kred in septembrie o sa fac asta :-) acum doar caut info , orikum va anunt cind trec pe la ei :-)

5.  0 votesVoteReport Post

tu dute acuma , ca pina in septembrie se vor alege comunistii si aia inchid si granite si tot cu romania

• CommentAuthorDJForce
    • CommentTimeAug 2nd 2010
     0 votesVoteReport Post

:grin: doamne fereste , ajunge atita comunizm poate

• CommentAuthordeutza
     0 votesVoteReport Post

ca sa depui trebuie sa te programezi din timp, noua ne-au facut programare pentru depunere la pasaport tocmai la finele lui august. Da de coada, da, stau acolo tiganii care tot vin si vin pe rind si se baga in fata fara rind . Sotul era acolo al 3-a de dimineata si cind se trezete in fata lui o satra intreaga:grin:, care cica a fost la cafea da erau acolo primii, cu ei nu se mai pune nimeni in poara. DAr oricum , treci intr-o ora -2 daca mergi de dimineata.

• CommentAuthorDJForce
     0 votesVoteReport Post

deutza nu ma intrista :crying:
    PS sa inteleg ca de la programare pina la depunere dureaza cam o luna?

• CommentAuthordeutza
    • CommentTimeAug 3rd 2010
     0 votesVoteReport Post

DjForce, poti incerca si fara programare, sotul a fost fara cind a dat la transcrierea cert de nastere, dar nu vroiau sa-l primeasca, a fost mai insistent si le-a zis ca le-a trimis email, au verificat si au zis ca nu au nici un email de la el, dar pina la urma l-au primit, dar taare greu. Dar cind a fost sa ia certif. transcris i-au spus sa se programeze la pasap. si iata ne-a programat tocmai pe 27 aug:frown:. Dar tu oricum daca vrei in septembrie, poti de pe acum sa te programezi.

6.  0 votesVoteReport Post

omul asta vb de depus aici si de tot aici in uk la ambasada , nu in ro

• CommentAuthorDJForce
     0 votesVoteReport Post

deutza vezi ca acolo scrie negru pe alb ca la sectia redobindire a cetateniei trebue sa te proghramezi sunind in prealabil sau via mail , eu shtiu daca scrie asa , asa trebue sa fac si gata , :smile:
    ok merci oricum , cind faca asta o sa scriu ce si cum s-a primit …:wink:

• CommentAuthordeutza
     0 votesVoteReport Post

vali ,eu despre ambasada de aici si spun. succese DJForce!