Not signed in (Sign In)
    • CommentAuthortanyadoru
    • CommentTimeJul 22nd 2010
     0 votesVoteReport Post

Buna tuturor….cine ar putea sa ma ajute cu ceva informatii.Situatia este urmatoare:sotul meu e de 7 ani in uk si e cetatean RO cu acte in regula (insurance,welloy card ,self employ cu contract de munca)si avem copil impreuna nascut in uk acuma un an .Eu am stat ilegal de de-o luna mam intor acasa in md si sotul a aplicat la BR5 la home ofiicie de-o luna ,credeti ca am vrio sansa sa primesc visa.Ar mai fi ceva el a trmis la home ofiice toate actele noastre inclusiv certificatul de casatorie si actele copilul dar nu a pus pasaportul meu doar buletinul MD .Cine sa ciocnit cu asa problema,sa ma jute cas disperata.Inca nu am primit niki o scrisoare nimik ,poate sa dureze????/

• CommentAuthorbaseac
     0 votesVoteReport Post

pai viza tio pune in pasaport,

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

Si acuma ce-i de facut?

• CommentAuthorbaseac
     0 votesVoteReport Post

acu poti doar sa astepti raspunsu de la ei?poate o sa trimita vrio scrisoare si vor cere pasaportul

• CommentAuthorindigou
     0 votesVoteReport Post

O TREBUIT SATI PERFECTEZI DOUA PASAPOARTE MOLDOVENESTI IN CAZUL SOTIEI MELE A AVUT DOUA PASAPOARTE

• CommentAuthordeutza
     0 votesVoteReport Post

eu cred ca ei o sa-ti trimita scrisoare sa le trimiti pasaportul

• CommentAuthorbaseac
     0 votesVoteReport Post

asa ma gindesc si eu ca vor face!

• CommentAuthortanyadoru
    • CommentTimeJul 23rd 2010
     0 votesVoteReport Post

Multumesc pentru informatii ,chiar ma simpt un pic mai bine acuma….sper si eu sa-mi trimita raspuns cit de curind.Eu m-am gindit ca poate totusi sa dau telefon si sa-i intreb daca e nevoi de pasaport sau sa nu-i fortez….caci cu englezii nu te pui…..

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

ar putea cei de la home ofiice sa-mi puna refuz?????Actele care trebuiau pentru aplicatia BR5 noi le avem pe toate pur si simplu ma chinue un gind faptul ca am fost ilegal si ca am nasut in Londra fiind ilegal ,ar fi o problema asta????Cam cit dureaza pina vine raspunsul?Am citit pe saitul lor si acolo zice 28 de zile dar nu se specifica daca se iau in calcul si zilele lucratoare…..

• CommentAuthordeutza
     0 votesVoteReport Post

dar ei au dat de tine ca ai stat ilegal? cind ai iesit din Uk ti-au pus deport? sau ai iesit cu pasaport alb?

• CommentAuthortanyadoru
    • CommentTimeJul 24th 2010
     0 votesVoteReport Post

Nu cred ca au dat,caci eu am venit cu pasaport alb si cu buletinul ,in MD mi-amschimbata pasaportul in familia sotului si la aeroport nu am avut niki un fel de probleme,le-am zis ca pasaportul l-am pierdut si nu am deport.Pur si simplu ma gindesc pot cei de la home ofiice sa-si dea seama ca am stat ilegal,undeva se inregistreaza iesirile si intrarile in tare.Nici nustiu ce sa mai cred?

• CommentAuthorclarisha
    • CommentTimeJul 24th 2010
     0 votesVoteReport Post

englezii inregistrau doar intrarile in tara nu si iesirile…acuma cu noua conducere am citit pe undeva vor incepe sa inregistreze si iesirile dar nu stiu daca au inceput sa aplice
    Si eu am stat ilegal dar m-am intors cu pasaport romanesc si cu numele sotului si tot am actele la HO si am actele de 2 luni aproape

• CommentAuthorclarisha
    • CommentTimeJul 28th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

Am aflat ieri ca Home Office a sunat pe una din clientele mele sa confirme ca am lucrat ( si inca mai lucrez ) pentru ea…deci dupa 2 luni au ajuns si la dosarul meu…am emotii nu stiu ce raspuns voi primi

• CommentAuthornatta
    • CommentTimeJul 28th 2010
     0 votesVoteReport Post

va fi totul bine! pe citi am intrebat de refuzuri nu am auzit. iti tinem pumnii!

• CommentAuthorclarisha
    • CommentTimeJul 28th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

eu nu am avut la dosar nici NINo nici UTR dosarul depus pt yellow

• CommentAuthornatta
    • CommentTimeJul 29th 2010
     0 votesVoteReport Post

a sotului important sa fie…

• CommentAuthortanyadoru
    • CommentTimeJul 31st 2010
     0 votesVoteReport Post

La mine sotul are NINO SI YELOW card si contract de munca dar inca nu mia venit niki un raspuns ,macar vris scrisore.Eu stau in MD fara nici un act nici al meu nici al copilului.Copilul e nascut in UK (BRENT CROSS)sPER DIN TOT SUFLETUL SA-MI VINA VISA …..pe sait scrie ca raspunsul vine in 28 de zile?eu deja am 1 luna jumate decid am trimis.Oare sa dau telefon la Home ofiice sa ma interesez de actele mele?

• CommentAuthorRodi
    • CommentTimeAug 1st 2010
     0 votesVoteReport Post

Prima posibilitate este ca iti vor trimite actele inapoi cind ajung cu rindul la examinarea lor. Orice cerere de BR care nu este suportata de toate acte necesare este respinsa - pasaportul tau trebuia sa fie la HO. Ei trebuie sa vada cind ai intrat in tara. Faptul ca ai copil nascut in UK, dar in momentul respectiv ai stat ilegal prezinta o problema potentiala si eu m-as adresa la un avocat in locul tau ca sa nu dau gres. Si spui ca esti la Moldova la moment. Ai venit la Moldova dupa ce ai trimis actele la HO sau pina? Daca ai venit la Moldova si apoi sotul a trimis actele la HO, probabil ca te refuza pentru ca trebuie sa fii in UK la momentul depunerii cereii si apoi poti peca unde doresti.
    Dar vestea buna este ca poti sa mai aplici odata. :smile:

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

veste rea…..m-am intristat rau:crying:

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

:crying:

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

Da ,am inteles dar sotul meu are toate actele in regula si lucreaza legal ,plateste taxele si nini la timp….eu nu am lucrat am stat dar acasa si doar am nascut acolo dar eram ilegal…..de unde pot ei sa stie ca eu am fost ilegal…si apoi eu am nascut cu numele de familie de fata acuma am aplicat la home ofiice cu numele sotului …..in fine …..totusi sper

• CommentAuthortanyadoru
    • CommentTimeAug 2nd 2010
     0 votesVoteReport Post

As putea eu sa primesc visa chiar daca la moment ma aflu in MD?Situatea este urmatoate:sotul din RO stabilit in UK de 7 ani (welloy card,nino ,self employ),a aplicat la BR5 ,avem copil impreuna nascut in UK dar recent mam intors in MD caci nu mai vroiam sa stau ilegal.Ar fi vrio sansa?Cineva mia scris ca ar trebui sa fiu in UK odata ce fac aplicatia,si vreau sa mentionez nu am carte de rezidenta RO ……

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

Am luat in sfrasit si eu yellow cardul si sotul cu aplicatia BR5 viza pe 5 ani…dupa ce am fost respinsa de 3 ori la nina am aplicat fara nici un act si totusi am luat

• CommentAuthordeutza
     0 votesVoteReport Post

felicitari clarisha!!!

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

merci mult

•  
      CommentAuthorEugenX
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: clarisha

Am luat in sfrasit si eu yellow cardul si sotul cu aplicatia BR5 viza pe 5 ani…dupa ce am fost respinsa de 3 ori la nina am aplicat fara nici un act si totusi am luat

Felicitari din MD!!!

• CommentAuthorbaseac
     0 votesVoteReport Post

felicitari!!!!!!!!!! am citit undeva ca daca ai unu din carduri si aplici pt insurance ai sanse foarte mari sal ei.

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

felicitari pentru cei care sau luat visa ….

• CommentAuthortanyadoru
     0 votesVoteReport Post

cit timp a durat pina a venit actele de home office?

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

Multumesc
    A durat exact 2 luni