Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
prieteni, cine stie unde pot face english pentru maturi dar sa fie gratis sau nu scump?
gratis sau aproape gratis vei gasii daca intrebi la LIBRARY , am cunoscuti care au facut pe acolo cursuri
Nata mi-a zis si mie cineva ca in East Ham se fac cursuri de engleza gratis numai ca stiu ca trebuia sa te inscrii din timp. Cursurile incep in septembrie parca. Si in Croydon este o scoala de engleza UK School of English (asa se numeste), se fac cursuri de engleza 300-400 lire pe an, asa era anul trecut, poti sa incepi oricand.
La library am fost si eu odata demult si am intrebat si au zis ca fac dar trebuie sa ai National Insurance Number sa le arati ca iti trebuie engleza pentru munca, altfel nu te poti inscrie.
In Croydon its cheap - au fullsi part time , paremise si evening , insa e prea incgesuiala , mai bine zis e strasnic - ca la underground 
O romanca e directoare
pai natta asta si vroia cursuri gratuite sau ieftine
ok, am inteles, gratis inseamna aiurea, atunci intreb de ceva bun….
da, dar kum iti predau daca tu stii doar romana? :D
sau vb limba gesturilor? :D
eu merg si fac voluntariat la un centru care se okupa de migranti si ei fac cursuri gratuite de engleza.probabil centre din astea tre sa mai fie pe undeva.
Posted By: sungirlda, dar kum iti predau daca tu stii doar romana? :D
sau vb limba gesturilor? :D
da - iti arata animale pe tabla blah blah blah - chiar ma umfla risul cum altii stiau doar hello :D
Sunt 5 nivele - biginer prointer inter adv biz etc - cursurile incep in fiecare luni .
Cind vii prima zi la ore te pune sa deschizi manualul ( pe care il cumperi adaugator de la ei ) la pagina unde invata ei la moment , si continuii pina ajungi la inceputul cartii and so on
In South Croydon e incgesuiala insa se face carte - profesorii sunt nativi si intelegatori
sungirl cursurile pe care le-am facut in moldova tot in engleza curat le-am avut si parca am inteles tot
imi trebuie de la nivelul intermediar si pentru certificat…
baseac unde concret? cum gasesc centrul?
refugee and migrant network sutton,dar cred ca fiecare bourough trebuie sa aiba ceva de genul asta,cu profesori de la un colegiu.
Eu stiu ca Hounslow counsil ofera cursuri de limba engleza(ESOL (English for Speakers of Other Languages)) cu aproximativ 350-450lire(in dependenta de cursul ales si nivel), care dureaza 36 saptamini cite 4 ore pe saptamina. Cred ca fiecare counsil are asa cursuri. Conditia e sa fi trait ultimii 3 ani in UK.
nu e curs de engleza dar este gratuit pt cei care se incadreaza http://www.gumtree.com/london/54/62972254.html
Shtie cineva in NW cursuri de En unde se face carte shi preturi normale!?
www.tletraining.com are sediul in Stratford si este gratis.. m-am inscris eu azi. Mai are si cursuri de IT, maths si NVQ Customer Service.
1 to 16 of 16