Not signed in (Sign In)
    •  
      CommentAuthorsmilegr8
    • CommentTimeJun 15th 2010
     0 votesVoteReport Post

si am auzit ca nu Pavlusha sa cerut sa cinte cu Dima Bilan - da invers :devil:

• CommentAuthordima
    • CommentTimeJun 15th 2010
     0 votesVoteReport Post

:grin:Spune mai bine ca esti prost - nu ca ai venit de La Italia :grin:

•  
      CommentAuthorMask
    • CommentTimeJun 16th 2010
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: Nicu_94

eeeee daca se duce PaVLUSHAA:grin:la eurovision eu muream de rushine in fata englejelor, (multumesc doamne ca neai ferit de pacat):grin:

Crezi ca avea sa fie mai jos de locul 22 din 25? :)

•  
      CommentAuthorNIC
    • CommentTimeJun 17th 2010
     0 votesVoteReport Post

cu Bilan??????????????/ really??????? :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

• CommentAuthornatta
    • CommentTimeJun 18th 2010
     0 votesVoteReport Post

mai moldoveni mai!!!!!!! ce este cu voi mai ca va tot certati???????!!!!! cu ce s-a inceput topicul? cu un act de prietenie si iata ca citesc a 5-a foaie clantzaneala intre oameni! la fel si in topicul cu summitul. nu a mai raspuns nimeni si nu am mai afflat daca cuiva macar ia trecut prin cap sa participe, ca pe mine ideea „unire moldoveni“intr-o diaspora sanatoasa m-a intrigat! treziti-va oameni buni si cei care sint pusi pe ciarta lasa sa-si deschida un forum aparte de felul-„babele de la piata centrala“. aici citesc mai multa sfada, replici jignitoare si nu mai stiu ce care decit informatie si ajutor util! sint sigura ca o sa-mi sara in cap acus multi dar va rog daca aveti de gind sa ajutati, conversati, prieteniti faceti-o dar nu huliti, injurati , certati pe forum ca se vede inca o data fata moldovenilor!!!!

•  
      CommentAuthorKotys
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: natta

lasa sa-si deschida un forum aparte de felul-„babele de la piata centrala“

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

• CommentAuthornatta
     0 votesVoteReport Post

inocika1 ti-am trimis pe privat mesaj

• CommentAuthorjelena
    • CommentTimeJun 18th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

:smile:

•  
      CommentAuthorinocika1
     0 votesVoteReport Post

sintem multi in Londra insa sintem imprestiati…trebuie sa facem vre-o intilnire.cine „za“?

•  
      CommentAuthorinocika1
     0 votesVoteReport Post

natta,vezi ca ai mes.:smile:

1.  0 votesVoteReport Post

La cat de uniti sunt moldovenii nostri :)…

•  
      CommentAuthorEugenX
     0 votesVoteReport Post

Io am fost la vreo cateva intilniri cu comunitatea romanilor din UK, a fost fain…hz acum nu prea chef io de meeting-uri io deja trup si suflet is acasutza) …nu vreau nimic, vreau mai repede la a mea si la mamica mea :halo:

• CommentAuthornatta
     0 votesVoteReport Post

vreau si eu acasa….dar nu ma pot duce:crying:

•  
      CommentAuthorEugenX
     0 votesVoteReport Post

Ohh that‘s sad :undecided: …I‘m sorry :frown:

• CommentAuthorterentinho
    • CommentTimeJul 14th 2010
     0 votesVoteReport Post

salut, sinteti careva moldoveni din cambridge?

•  
      CommentAuthorViorel C.
    • CommentTimeJul 16th 2010
     0 votesVoteReport Post

salutare :)
    sunt an CAMBRIDGE din august,2009…
    akum am revenit an tara pe o perioada… dupa kare o s arevin an uk….
    ne mai auzim aici…. cele bune tuturor :smile:

• CommentAuthorrosa
    • CommentTimeJul 30th 2010
     0 votesVoteReport Post

cine-i in londra?

2.  0 votesVoteReport Post

…am urmarit discursurile voastre de pe aici de pe for si sa va spun sincer m-am asteptat la mai mult si la ceva lucruri frumoase si prietenoase…ma aflu ,adica ne aflam de mai mult de 10 ani aici in UK si imi sarea imima cind auzeam ca vorbeste cineva in rusa,dar din pacate erau numai megea vorba …sa afle ceva de tine,sa vada cum tew poate folosi si sa -si stearga papuciii ….marea majoritate evrei-rusi venitsi din Izrael…au mai fost si citsva-i moldoveni…care erau scumpi la vorba si aveau frica sau cu nasul ca prajina sa -tsi deie vreo informatsie sau o mina de ajutor…mai degraba gaseai o mina de ajutor la arabi,turci ori cei din Avganistani,care aveau o simpatie fatsa de URSS,si te ajutau cu totul ce puteau ,inclusiv si casa si cu bani…cacvi in Londra fara de nimeni ,in ploaie ii destul de trist si inca pe noapte..
    am intilnit si Moldoveni…care saveau si casa…si masa dar ,au zis „ma scuzatsi ca tre …sa plecam…“.
    am intilnit si fratsi romini pina la sosirea lor in EU,si acum cind au navalit ..si umplut lumea…dupa intrarea in UE,nu chiar asa ca Polonezii.dar stitsi si voi cum e cu fratsiii,ei nu prea asuda sau dau la fuga …cu umarul…sa te ajute…se mai intimpla si de alt sort ..dar asa fratsi is mai rar….
    omul la nevoie se cunoaste….caci acum cum vad apar mai multsi cu burse si granturi,si mai putsini oameni simpli…
    ar fi bine sa fie mai unitsi basarabenii,inclusiv si cei ce vorbesc rusa…cei care muncesc din greu si pretsuiesc calitatile omenesti…si stiu sa lege o vorba si sa se bucure din plin cind intilnesc un pamintean….caci in cautarea moldovenilor a trebuit sa marg in Italia,portugalia,grecia,germania…sa mai aud limba casei ,caci cit de bione nu-i in strainatatea,dar tot acasa te trage…
    am mai intuilnit si bunaoara vre-o 4-5 ani inurma 3 moldoveni,un cuplu si un frate ,ori ruda dea lor,sarmani,in strada ,cica venitsi din Italia si nu au si nu stiu pe nimeni…
    iam gasduit,pus la masa.ospatat,chiar si cu vin moldovenesc de la magazin rusesk, vedeam ca se shoshotesc,cam pe ascuns…zic sp[unetsi ce si cum in fatsa deschis,,am incercat sa-i ajut chiar si sa le caut si de lucru…doar una ca nu prea stiau limba.ba chiar deloc…peste 2 zile au disparut fara de veste….nici macar nu raspundeau la telefon..
    apoi au dat de stire …ca lukreaza undeva pe cimp la niste castravetsi…pe linga M25…bla-bla. – si inca ca le-ar trebui un avocat bun…..asta-i una din careva istorioare ce se intimpla cu moldovenii nostri…pe care ii intilnesti si incerci sa-i ajutsi…
    si te bucuri ca ai avut placerea sa schimbi un cuvint in l. mamei….
    apoi vorba ceia….:frown:

• CommentAuthornatta
    • CommentTimeAug 27th 2010
     0 votesVoteReport Post

trist eltdore_bugatti. eu de jumate de an in uk si sint foarte dezamagita de confratii nostri…asta e viata si asa-s oamenii nu vreau sa mai cred ca se poate face lumea mai buna:crying::crying::crying:.

• CommentAuthorabacus
    • CommentTimeAug 27th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

eltdore _bugatti

Dar la ce fel de lucruri frumoase si prietenoase te astepti de la acest forum (o spun fara doza de sarcasm)? Lumea se ajuta cu ce poate, in mare parte se ajuta cu informatie. Dar daca n-ar fi fost acest forum? Merci persoanelor care l-au creat si-l mentin. Cel putin acest lucru este frumos - stii unde poti sa pui o intrebare - nu neaparat ca se va raspunde, dar ai aceasta posibilitate. Nu poti sa te astepti ca cei de pe forum sa te adaposteasca, sa-ti dea bani, etc. etc. - cu toate ca sunt si asa persoane, numai ca forumul acesta nu reprezinta toti moldovenii din UK. Fiecare se gandeste mai intai la sine apoi la ceilalti - si asa va fi intotdeauna. Stii, este o zicala - durerea mea de dinti e mai importanta ca foamea din Africa. In general noi ca popor poate ca nu suntem atat de prietenosi dar comparand cu cine? Daca sa compari cu europeni atunci diferenta nu este mare, ba din contra. Daca cu tarile asiatice atunci da, ei sunt mai buni pentru o mana de ajutor - dar asta datorita nivelului social.
    Parerea mea ca generatia noastra (nascuti dupa ‚70) sunt prea atasati de parinti si tara. Majoritatea din noi traiesc cu parintii pana se casatoresc, unii si dupa ce se casatoresc :). Problema evident ca e situatia materiala. Nu spun ca e bine or rau. Parintii imi povesteau cum parintii lor veneau sa-i viziteze cand invatau (Balti or Chisinau) o data or de doua ori pe an si mergeau pe drum vreo 2-3 zile cu caruta! Si era ok. Si distanta fiind mai putin de 100km. Acum in 3 ore din UK esti acasa si plus la asta ai telefon, skype, etc. etc.
    Des pe forum se spune ca sunt dezamagiti de moldovenii de aici, chiar mi-e interesant, la ce se asteapta persoanele care sunt dezamagite?

•  
      CommentAuthorsmilegr8
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: natta

trist eltdore_bugatti. eu de jumate de an in uk si sint foarte dezamagita de confratii nostri…asta e viata si asa-s oamenii nu vreau sa mai cred ca se poate face lumea mai buna:crying::crying::crying:.

confratii notri - confratii vostri …

eu nu caut deai nostri si deai vostri - si nu am ramas dezamagit niciodata - nu caut prieteni si cunoscuti , prietenii si cunoscutii adevarati tii aduce viata - indiferent de ce culoare au - inclusiv si moldoveni .

Si nu mai blastamati neamul nostru - deschideti ochii si veti vedea ca toata lumea e la fel - cu plusuri si minosuri .

Motivul ca ramineti asa de ‚dezamagiti‘ de compatrioti poate fi si altul nu vati gindit?

May be you are too fussy? or too selfish?

• CommentAuthorbunikul
     0 votesVoteReport Post

ai dreptate smilegr8.

Toti avem ‚‘bube‘‘ si ‚‘probleme‘‘ fiecare incearca sa isi traiasca viata. Nu e doar devina cineva cu care nu te impaci, tre sa ne gindim si ce fac eu ca sa ne imprietenim sau sa il pot ajuta.

Cred ca cel mai des se intimpla asa ca subconstient te indepartezi de cineva, fiindca stii ca daca ajuti acum pai asta are sanse sa se repete si mai des din motive ca persoana care cere ajutor o sa se simta mai relaxat(a) stiind ca o sal ajuti. Din acest motiv si ne indepartam unul de altul poate.

Avind acest forum stii ca ajuti cind poti, cum poti, si daca vrai. Nu ai nici un fel de ‚‘strings attached‘‘ ca uite eu trebu sa ajut ca m-a contactat persoan cutare sau ca uite nu pot sa renuntz ca suntem neamuri.

Deci instinctul ramine acelasi, fiecare vrea libertate in orice. Daca oamenii sar atirna uni fata de altii cind vine vorba de ajutor, ca si cum se atirna pe forum-uri, cred ca multi ar fi prieteni si multe persoane ar fi bucuroase sa ajute.

Peace people….

•  
      CommentAuthorEugenX
     0 votesVoteReport Post

Felicitari dragi Moldoveni cu 27 August - Ziua Independentii

• CommentAuthornatta
     0 votesVoteReport Post

la ce m-am asteptat? la prietenie omenie si bun simt…nu cred ca e rau sa astepti asta de la oameni dar….
    si tot timpul am fost o pacifista smilegr8:heart::heart::heart::heart::heart::heart: moldoveni!

•  
      CommentAuthorKotys
     0 votesVoteReport Post

Cel mai rau e ca e mult mai greu sa dai decit sa astepti :frown: De asta mai des raminem dezamagiti de ceea ce nu ni se da, decit fericiti de ceea ce oferim :frown:

Si de obicei ne este mai usor sa criticam decit sa intelegem pe altii :frown:

3.  0 votesVoteReport Post
    Posted By: terentinho

salut, sinteti careva moldoveni din cambridge?

cum e in cambridge sa traiesti? eu-s in coventry, am terminat masterul aici si as vrea sa ma mut in alta parte