Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
buna,sint in Londra de 6 luni si nu prea am cunoscuti,vreau sa-mi fac prieteni cu care as putea esi la o bere si la o vorba….
Salutare, bine ai venit pe forum-ul moldovenilor din UK
Un asl pls e bine venit 
Posted By: EugenXasl pls
LOL :)
M-ai făcut sa-mi aduc aminte de tinerețe ;)
asl pls ..imi aduc aminte ca era pe mirc…eheee tinerete…demult tare 
da da …si io mi-am adus aminte 
si cum a fost in tinerete?este cineva care si-a facut cunostinte noi aici pe forum?
A fost cam asa:
EugenX: sets mode +b *!*@*
EugenX: sets mode +m

Pai ce ne zici Inocika? …de unde esti? cati ani ai aproximativ?
Aici pe forum unii si-au facut prieteni altii si-au facut dusmani…ca si in viata reala.
sint din Moldova Stefan-Voda,am 25 ani,nu am cunoscuti aici si ma simt asa cam singurica…am gasit intimplator site acesta si vreau si eu sa mai comunik insa vad ca aici asa niste teme serioase,toti au probleme si intrebari cu documentele…
Pai fiecare deja cu probleme lor, cineva se simte singurica, cineva nu poate sa-si faca acte aici se discuta despre orice, in ce regiuna a Londrei traiesti?
salut ina! si eu sint de curind aici … daca vrei putem sa facem cunostinta. 26 ani CHISINAU, londra-Barkingside
da…numai eu nu am probleme cu nimic…
stau in Charlton,zona2,stie cineva vre-o frezarie prin zona 2,3…numai sa lucreze vre-o moldoveanca ori rusa,numai nu rominca,ma-m frezat la o rominca si nu sint bucuroasa…
salut natta,bucuroasa de cunostinta,ai vre-un sait de alde odnoklassniki ori alt ceva,sa comunicam,sa mai vad ceva poze,ori skype…
Posted By: inocika1ai vre-un sait de alde odnoklassniki
expresie folosita de hackeri 
da fetelor , bagati niste site-uri ca odnoklassniki … sa mai vedem si noi ceva poze de-a voastre 
Posted By: inocika1insa vad ca aici asa niste teme serioase,toti au probleme si intrebari cu documentele
Noi suntem bucuroși și de teme neserioase :)
Crează ca te susținem.
Posted By: MaskNoi suntem bucuroși și de teme neserioase :)

hmmm Charlton, were the hell is the Charlton „region“ in London?
eu nici cu google nu gasesc , 
Rau ai cautat 
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlton,_London
hz nu-mi place mie SE si gata, am impresia ca-i Posta Veche 
da ma , cu google nu il gasesti , tre sa ii dai cu wikipedia sa il gasesti , asa ascuns ii 
da chiar ..e o ideea buna…hai sa ne vedem unul pe altul pe odnoklassniki, eu sunt Carpenco M&M .
nu te-am gasit …
am schimbat , acuma e Bernic Marina
Cute :)
Me: EugenX ZaEnglishMan 
cei cu negru ala Eugen:)
M-am bronzat prea tare in weekend

NU SINT NICI UN FEL DE HAKER…
da de odnoklassniki am zis si eu asa…stiu ca multi moldoveni sint acolo inregistrati…
arata-mi tu unul aici , care nu are cont . Toti au
facebook si odnoklasniki
Pe odnoalkashniki am cont insa stau rar acum, cu cine tre vorbesc pe scaip, la fel e si cu facebook m-am inreg. pt ca m-a rugat cineva in rest nu ma vezi pe`acolo.
de aiia si zic…pe odnoklassniki poti vedea poze,poti vedea prietenii, poti sa gasesti pe cineva cunoscut….ceeea ce nu poti face aici.