Not signed in (Sign In)
    •  
      CommentAuthorinocika1
    • CommentTimeJun 15th 2010
     0 votesVoteReport Post

fix asa situatie si azi in primarc…vre-o trei romini impartiti prin tot magazinul se strigau unul pe altul…cu injuraturi pe care mi-ar fi rusine sa le repet…nici mie nu-mi plac rominii,sint prefacuti…si gata…iti fac un bine si de 100 de ori rau si totta viata-ti scoate ochii cu binele facut…

•  
      CommentAuthorsmilegr8
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: inocika1

fix asa situatie si azi in primarc…vre-o trei romini impartiti prin tot magazinul se strigau unul pe altul…cu injuraturi pe care mi-ar fi rusine sa le repet…nici mie nu-mi plac rominii,sint prefacuti…si gata…iti fac un bine si de 100 de ori rau si totta viata-ti scoate ochii cu binele facut…

eu am intilnit si moldveni de astea - deci sunt uscaturi peste tot . Sa inteleg ca tie iti place sa fii ajutata insa sa nuti scoata ochii :devil:

pl - prncipalul sa te ajute , mai bine sa fii ajutat de romin si sa-ti scoata ochii decit sa fii kidanit de mult iubitii rusi ( cazul unui prieten - care la sigur te-ar fi invidiat - ca ai fost ajutata de romani ):devil:

1.  0 votesVoteReport Post

Bravo SMILEGR8 , de acord cu tine

•  
      CommentAuthorinocika1
     0 votesVoteReport Post

eu daca ajut pe cineva o fac gratis si nu amintesc despre asta de fiecare data.

•  
      CommentAuthorsmilegr8
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: inocika1

eu daca ajut pe cineva o fac gratis si nu amintesc despre asta de fiecare data.

Good for you +1

•  
      CommentAuthorMask
    • CommentTimeJul 27th 2010
     0 votesVoteReport Post

O inovaţie a savanţilor din R. Moldova va permite fabricarea computerelor performante de dimensiunea unui card bancar

Chişinău, 24 iul./MOLDPRES/. Un grup de savanţi din Republica Moldova a reuşit să integreze un milion de nanofire metalice într-o fibră optică. Descoperirea reprezintă un record mondial în ceea ce priveşte densitatea de transmitere a informaţiei, iar aplicarea ei ar da posibilitate de a fabrica computere performante de dimensiunea unui card bancar, informează MOLDPRES.

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Ion Tighineanu, membru al grupului de cercetare, a precizat pentru MOLDPRES că, după aplicarea invenţiei, se va reuşi şi transmiterea informaţiei de la calculatoare într-un volum mai mare şi mai rapid.

Savantul este de părerea că descoperirea are o importanţă mare şi pentru biomedicină şi se va putea utiliza în tratamentul la nivel de celule. Totodată, integrarea a unui milion de nanofire metalice într-o fibră optică va face posibilă elaborarea unor materiale artificiale noi, cu proprietăţi neobişnuite.

Cercetarea a fost efectuată în R.Moldova, de un grup de savanţi de la Institutul „Eliri“, de la Academia de Ştiinţe şi Universitatea Tehnică. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul Programului de Stat „Nanotehnologii şi nanomateriale“ (2009-2012). Pentru efectuarea cercetării, din bugetul de stat s-au alocat 200 de mii de lei (13 mii de euro).

Rezultatele cercetării au fost publicate recent într-o revistă de ştiinţă din Marea Britanie. Anterior, savanţi din SUA, Japonia şi Germania au reuşit să integreze zeci de mii de nanofire metalice într-o fibră optică. O fibră optică este cea care se vede cu ochiul liber şi are dimensiunea unui fir de păr. Un nanometru reprezintă o milionime de milimetru, notează MOLDPRES.

•  
      CommentAuthorEugenX
     0 votesVoteReport Post

Hehey, that‘s the way to go, bravo!

• CommentAuthornatta
     0 votesVoteReport Post

nicaieri nu-i mai bine ca acasa!!!!!!!!!!! acolo unde-i mama, tata si multi altii pe care-i iubesc! dar e saraca moldova de doamne fereste si ma simt atit de mica si neimportanta in lumea asta precum e si peticul nostru de pamint pe glob:crying::crying::crying:

•  
      CommentAuthorViorel C.
    • CommentTimeJul 28th 2010
     0 votesVoteReport Post

natta, sa stii ka ai dreptate…
    eu pe 2 august o sa am o luna de kand sunt an moldova!
    da, e bine alaturi de familie, oameni dragi sufletului nostru… dar e saracie si koruptie an floare!
    kam asta e mandria noastra pe moment — hotia si faradelegea!

•  
      CommentAuthorMask
    • CommentTimeAug 13th 2010
     0 votesVoteReport Post
    •  
      CommentAuthorNIC
    • CommentTimeAug 14th 2010
     0 votesVoteReport Post

Nici nustiu cu ce Rominia ii mai buna CA Moldova ca o nimerit in EUropa Numa ca ai dat voie americanelor sashi faca Baza militare sI inchisori pe teritoriul Rominiei

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

Vashi spune mai mult moldova Chiar ii mai Civilizata ca Unele Raioane ale Rom (((( Niciodata nam sami schimb pasaportul MD pe unu Rom))) aicea daca aud ca esti din Rom ii mai ceva ca sa spui ca esti fradele lui Sadam Husein

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

WELCOME TO rOMANIA

2.  0 votesVoteReport Post

nu stiu ce studiezi tu in uk copile , dar mai bine spunele sa te invete gramatica limba romane , sa te invete sa scrii si sa citesti si dupa aceea poti revenii sa ne mai debitezi cite o aberatie din capusorul tau .

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

valicodreanu partea moldoveneaska mo inteles (eu nus dator sati scriu in limba romina curata) da eu te inteleg ca te doare inima de tara ta, da uite real ca ea nuare nimic mai mult ca MD ,,,,,,,,,,,,,,,,, iti spun eu o zicatoare care o stie aproape toti(rominia curva cu 12 feţe) acum gindestete bine la aceste cuvinteee

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

si la acelea spuse de sus,

3.  0 votesVoteReport Post

bine mai niculae , lasa sa fim noi romanii curve cu 12 fete ….

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

Nam nimica In potriva Ta nici a majoritatea altora Romini ei SUnt OK dar Unii pe care ii vad pe la Tesco ca spala Mashinile si traesc 5 intro Kantainer acolo pe locc ,,,,,, odata am vast cum Un englez ea aratat ca no spalat bine mashina si eiii Incepeau In romina sal Injoseascaaaaa ,,,, Sunt de aceia care Numi Plag Gypsyyyyy( Tigani ) Sorry valicodreanu daca team injosit ((( Eu cret ca tu esti FINE sI BUN venit pe forummm :heart::heart::heart::heart:

4.  0 votesVoteReport Post

bun venit pe forum???????? sunt de vreo trei ani pe aici …..in fine , prefer sa ignor copii ca tine , am o virsta la care nu tolerez multe………..

• CommentAuthorclarisha
    • CommentTimeAug 15th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

Nic nu vreau sa fiu rautacioasa dar ceea ce ai scris tu nu are nici o relevanta in general cu ce vorbim noi pe forumul asta. Daca vrei cumva sa denigrezi poporul roman , ceea ce mie mi se pare o tampenie, pai nu ai decat sa iti facu un forum separat Romani vs Moldoveni. Toti suntem oameni, unii mai buni altii mai rau, padure fara uscaturi nu exista. Nu ati vazut englezi chavs cum vb, cum se coporta? Sa nu imi zici mie ca toti moldovenii sunt genul de oameni corecti, educati precum dai tu de inteles. Nici pe aproape nu suntem un popor perfect. Dar in viata si la oameni trebuie sa iei ce e mai bun, ce nu iti place ignori total. Dar nu iti permite sa bagi o natie intreaga intr-o oala pt ca ai vazut tu tigani si alti romani tiganizati ca fac ca toti dracii prin UK.Am cunoscut si moldoveni de imi e era scarba sa vb cu ei la cat de limitati si intunecati la minte erau , care numai ca nu erau tigani dar tot cu jatmaneala se ocupau si la fel am cunoscut romani care erau la fel de prosti ca moldovenii. O fi eu aeriana dar pentru mine aceste specimente de oameni nu exista…eu nu ii vad pe strada pt ca nu vreau sa ii vad si nu imi stric nervii pt ca viata si sanatatea mea e mai importanta.
    PS . Faza cu partea moldoveneasca hmmm… pai nui bai de inteles intelege oricine dar dai te inteles ca noi toti moldovenii ne expriman ca si tine ca asa e limba noastra romana.

•  
      CommentAuthorNIC
    • CommentTimeAug 15th 2010
     0 votesVoteReport Post

mmmmmmm din cele spuse mai sus am facut 2 concluzii despre tine :1 ai pasaport Romin si nu vreai sa dai cu fata in glod cu el….. 2:tu pur si simplu nu vez partile pozitive ale tarii tala care teo crescut, educat si la urma urmei unde teai nascuttttt(patria nu se alegee) vrei sa spui ca si in UK nu sunt asa ca moldoveniii ,,, pur si simplu moldova 100 de ani a fost cu Russia si io stricat toatoa reputatiaaa dar si rominii nus mai buni ***aducetiva aminte istoria Moldovei cum noi eram unu din cele mai mari si dizvoltat in europa,,, cum noi luptam cu turcii si rominii si acuma am ajums ca jumate de tara ii in italia si sterg curu la niste Neinpleniti de mosnegiiii

• CommentAuthorclarisha
    • CommentTimeAug 15th 2010
     0 votesVoteReport Post

Da, nu imi este rusine sa afirm am pasaport romanesc ( si nu Romin) …chestia ,,nu vreai sa dai cu fata in glod cu el‘‘ nu am inteles-o si nici nu ma intereseaza.
    Faza cu ,,nu vad partile bune ale Rep. Moldova‘‘ sa stii ca le vad si le apreciez cand e nevoie, doar ca sunt in minoritate fata de cele rele. Asta cu ,,tarii tala care teo crescut‘‘ nu tara m-o crescut dar parintii mei, nu tara m-o educat dar tot parintii mei.
    Nu zic ca romanii sunt buni sau rau , doar ca nu suport cand noi basarabenii denigram poporul roman si invers cand romanii de denigreaza pe noi basarabenii.
    Iar mai departe ce ai zis tu de…,, cum noi eram unu din cele mai mari si dizvoltat in europa,,, cum noi luptam cu turcii si rominii‘‘ …aici stii tu ceva dar cam vag…mai informeaza-te un pic

5.  0 votesVoteReport Post

Nic , nu ne cunosti si mai mult ca sigur nu o sa ne cunoastem niciodata , am inteles si stiu ca esti copil , dar pe acest forum suntem cam toti cu 10 ani mai mari ca tine . Nu am pretentia sa ne respecti , ci am pretentia sa iti controlezi vocabularul si atitudinea . Nimeni nu cred ca tea jignit sau nimeni nu cred ca sa luat de tine aici pe forum . Inteleg ca esti copil , dar toate au o limita .

•  
      CommentAuthorV.I.P.S.
    • CommentTimeAug 16th 2010
     0 votesVoteReport Post

2 NIC

Shtii de ce aperi tu Moldova, pntru ca parintii tai fac bani acolo, shi asta va hraneshte pe voi, shi te mandreshti ca eshti moldovan pentru ca poti fura din tara ta!:) Asta e!!!
    Unde faci bani acolo e bine, a shi e buna shi tara, fie ea shi in Africa, asta e chestia, de asta el el mandru de tara lui, nu ati inteles!!!???

PS: Poti gasi in toate popoarele un on bun shi un om rau, dupa care nu treb sa-ti faci congluzii greshite!!!

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

mhnnnnnnn da parintii au un mic magazin in chisinau …. Tatal meu a muncit 3 ani in portuugalia 5 ani in Irlanda si acuma 3 in Uk maica mea a fost 2 ani in Irlanda si deamu 5 ani in Uk ,,,, si spunemi acum VIPS ce ei pot fura din md ,,,Macar ca avem un mic bussines nare nici un venit din cazuri personaleed… Ei au facut baniii cu Sudoare si nustiu de unde ai luat ca ei fura md????

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

Atunci daca parintii tai au fost nevoiti sa plece din MD ca sa iti ofere tie un trai bun …cu ce te poti mandri cu MD, cu exceptia faptului ca doar te-ai nascut acolo?

•  
      CommentAuthorNIC
     0 votesVoteReport Post

Daca acum IN Md ii Rau nu inseamna ca asa va fi mereu Noi suntem o tara mica Da avem privilegi foarte multe ,,,,, Am auzit La TV niste cuvinte Care lam retinut :Moldova este Podul de relatii Intre Europa SI russia , Si ea trebu sa chistige foarte multu din Asta

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

Eii uite aici intram in alt subiect deja Nic pe care-l putem dezbate si pe 20 de pagini dar nu este locul potrivit.Cu acest scop Rep Moldova trebuie sa aiba relatii bune de vecinatatea , mai ales ca suntem vecini cu Europa dar nu sa ne injuram…cum o fac unii:wink:

•  
      CommentAuthorV.I.P.S.
    • CommentTimeAug 17th 2010
     0 votesVoteReport Post

Nu podul de relatii, ci mic platou de batalie intre russia, romania shi EU, a auzit el la TV:))))

Shtii viziunele tale corespund virstei la care te afli, imi aduc aminte ca shi eu aparam Moldova, shi ieram ferm convinsa ca intorcandu-ma voi face ceva, schimband economia noastra spre bine, shi dupa ce am vazut cum stau lucrurile!!!

E evident ca iti iubeshti patria, shi eu imi iubesc, numai cand vezi ca patria ta nu are nevoie de tine sau de copiii tai, ca este totul facut pentru oi, ca sa stai in randuri dupa acte, ca sa jongleze cu tine stand cu fundul pe scaun shi ne facand nimic, sau sa depinda soarta ta de nishte excroci care idee nu au de legi, poti intelege asta numai prin practica, shi simtand pe propria piele, da nu uitandu-te la TV!!!

succes shi acumulare a experientei de viata corecte!:)

•  
      CommentAuthorMask
    • CommentTimeAug 29th 2010
     0 votesVoteReport Post

Vitaly Bulgarov - Originar din Moldova, unul din cei mai expresivi 3D artisti din lume. Acuma e in California, lucreaza la producatorul de jocuri Blizzard.
    http://www.bulgarov.com/info.html
    Una din lucrari:
    [/url]