Not signed in (Sign In)
  1.  0 votesVoteReport Post

Este cineva care va lucra la G‘s Marketing Barway Ely in primavara aceasta?:smile:

•  
      CommentAuthorairlocker
    • CommentTimeFeb 4th 2010
     0 votesVoteReport Post

ce-i acest Ely? la cules capsune?

2.  0 votesVoteReport Post

ely ii orasel linga cambridge
    gs e o ferma mare unde se cultiva mai multe, eu de ex am lucrat la salata little gem:smile:

•  
      CommentAuthorsmilegr8
    • CommentTimeFeb 6th 2010
     0 votesVoteReport Post

cunosc doua persoane ce au lucrat acolo - insa demult cam prin 2006 - cum au venit au si plecat la constructii - nu le-a placut salata:devil: insa se cistiga bine acolo fata de alte ferme agricole

•  
      CommentAuthorEugenX
    • CommentTimeFeb 7th 2010
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: smilegr8

cunosc doua persoane ce au lucrat acolo - insa demult cam prin 2006 - cum au venit au si plecat la constructii - nu le-a placut salata:devil:insa se cistiga bine acolo fata de alte ferme agricole

Haha deci nu sunt vegetarieni, le place mai tare praful :devil:

3.  0 votesVoteReport Post

praful din salata le place?

4.  0 votesVoteReport Post

terentinho, nu stii mai exista programa cu G‘s Marketing Barway Ely? m-am uitat ce centre au in Moldova, am sunat dar mi-au zis ca nu mai este asa programa, s-a finisat in 2006. Cunosti tu vreun centru din Moldova care se ocupa de aceasta?

•  
      CommentAuthorsmilegr8
    • CommentTimeFeb 16th 2010
     0 votesVoteReport Post
    Posted By: larisa-rusu

terentinho, nu stii mai exista programa cu G‘s Marketing Barway Ely? m-am uitat ce centre au in Moldova, am sunat dar mi-au zis ca nu mai este asa programa, s-a finisat in 2006. Cunosti tu vreun centru din Moldova care se ocupa de aceasta?

http://www.hopsgb.org.uk/

http://www.bia.homeoffice.gov.uk/workingintheuk/eea/saws/ - eu cu ei am venit insa nu mai onlucreaza cu MD din 2006 also . Romanii si Bulgarii acum sunt pe listele lor de frunte - deoarece sunt multi nevoiti din motive ca au nevoie de contracte

5.  0 votesVoteReport Post

multumesc smilegr8, ma gindeam si eu ca gasisem o cale mai ieftina de a-mi aduce un membru al familiei aici, dar basta, nicidecum nu e posibil:crying:

• CommentAuthorterentinho
    • CommentTimeFeb 17th 2010
     0 votesVoteReport Post

pai eu ca roman ma duc, dar tu larisa esti la gs?

6.  0 votesVoteReport Post

nu, eu locuiesc aici dar ma gindeam pentru o verisoara de-a mea, dar n-are pasap. roman

• CommentAuthorterentinho
    • CommentTimeFeb 17th 2010
     0 votesVoteReport Post

unde locuesti in anglia, la gs?

7.  0 votesVoteReport Post

nu locuiesc la gs, nici nu am stiut de acest gs pina am vazut mesajul tau pe forum

• CommentAuthoralexico
    • CommentTimeFeb 23rd 2010
     0 votesVoteReport Post

smilegr8, cam cit cistigau prietenii tai pe saptamina la ferma, ca am fost si eu la dar putin plateau

•  
      CommentAuthorsmilegr8
    • CommentTimeFeb 23rd 2010
     0 votesVoteReport Post

primeau bine - daca comparam veniturile cistigate pe acea vreme la alte ferme - eu am cazut la una neprofitabile in Kent si muceam ca calul lui Dartanian pentru £2840 p/day - insa cei din Ely cistigau intre £45 - £65 ceea ce era normal la moment .

8.  0 votesVoteReport Post

este cineva care traieste sau lucreaza pe la cambridge, ely, prin zona aceea?