Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
Este cineva care va lucra la G‘s Marketing Barway Ely in primavara aceasta?
ce-i acest Ely? la cules capsune?
ely ii orasel linga cambridge
gs e o ferma mare unde se cultiva mai multe, eu de ex am lucrat la salata little gem
cunosc doua persoane ce au lucrat acolo - insa demult cam prin 2006 - cum au venit au si plecat la constructii - nu le-a placut salata
insa se cistiga bine acolo fata de alte ferme agricole
Posted By: smilegr8cunosc doua persoane ce au lucrat acolo - insa demult cam prin 2006 - cum au venit au si plecat la constructii - nu le-a placut salata
insa se cistiga bine acolo fata de alte ferme agricole
Haha deci nu sunt vegetarieni, le place mai tare praful 
praful din salata le place?
terentinho, nu stii mai exista programa cu G‘s Marketing Barway Ely? m-am uitat ce centre au in Moldova, am sunat dar mi-au zis ca nu mai este asa programa, s-a finisat in 2006. Cunosti tu vreun centru din Moldova care se ocupa de aceasta?
Posted By: larisa-rusuterentinho, nu stii mai exista programa cu G‘s Marketing Barway Ely? m-am uitat ce centre au in Moldova, am sunat dar mi-au zis ca nu mai este asa programa, s-a finisat in 2006. Cunosti tu vreun centru din Moldova care se ocupa de aceasta?
http://www.hopsgb.org.uk/
http://www.bia.homeoffice.gov.uk/workingintheuk/eea/saws/ - eu cu ei am venit insa nu mai onlucreaza cu MD din 2006 also . Romanii si Bulgarii acum sunt pe listele lor de frunte - deoarece sunt multi nevoiti din motive ca au nevoie de contracte
multumesc smilegr8, ma gindeam si eu ca gasisem o cale mai ieftina de a-mi aduce un membru al familiei aici, dar basta, nicidecum nu e posibil
pai eu ca roman ma duc, dar tu larisa esti la gs?
nu, eu locuiesc aici dar ma gindeam pentru o verisoara de-a mea, dar n-are pasap. roman
unde locuesti in anglia, la gs?
nu locuiesc la gs, nici nu am stiut de acest gs pina am vazut mesajul tau pe forum
smilegr8, cam cit cistigau prietenii tai pe saptamina la ferma, ca am fost si eu la dar putin plateau
primeau bine - daca comparam veniturile cistigate pe acea vreme la alte ferme - eu am cazut la una neprofitabile in Kent si muceam ca calul lui Dartanian pentru £2840 p/day - insa cei din Ely cistigau intre £45 - £65 ceea ce era normal la moment .
este cineva care traieste sau lucreaza pe la cambridge, ely, prin zona aceea?
1 to 16 of 16