Not signed in (Sign In)
    • CommentAuthorvicy
    • CommentTimeFeb 2nd 2010
     0 votesVoteReport Post

Salut, deci dupa cum mai vorbisem mai inainte cine e deacord sa se alature pentru a depune plingere de serviciile acordate de catre Ambasada Britanica in Republica Moldova??? Sunt la curent ca si din cei de la Ambasad citesc acest sait, dar nu mai e nimic de ascuns ca pentru banii care noi ii achidam la visa, custome service e zero……
    Daca cineva vrea sa se alature scrieti-mi va rog pe privat. Ca stiti cum la Moldova Atacul e cea mai Buna Aparare…
    Bafta la toti si sper sa fim mai multi

• CommentAuthorwick
    • CommentTimeFeb 3rd 2010
     0 votesVoteReport Post

uaau cit de multi s-au alaturat..e exact ca poporu MD..imprastiet :)
    m-as alatura si eu dar inca nu am idee ce e cu ambasada br din md
    cheers

• CommentAuthorclarisha
     0 votesVoteReport Post

ma alatur si eu , dar nu stiu ce trebuie sa fac , cu toate ca eu nu am avut prb cu ambasada MB din Md dar am citit si auzit ca multi au prb cu ea asa ca pt binele altora ma alatur

• CommentAuthorcarpencom
     0 votesVoteReport Post

Wohooo!!! Unu pentru toti si toti pentru unu!!! Customer service mai bun nu numai pentru Ambasada ce peste tot in R. Moldova …. Trezitiva oameni buni suntem in secolul XXI….nu de alta dar o sa ajungem exemplu prost (daca inca nu am ajuns….).

• CommentAuthorRefuzatul
    • CommentTimeFeb 5th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

Draga vicy, ambasada reprezinta statul, chiar crezi ca cineva va lua in serios plangerile noastre?

Apropo, plangerile vor solicita argumente documentate… iar Ambasada UK din Moldova are (din pacate) foate multe argumente (dosare incomplete, multe cereri, etc. + criza financiara, politica externa, protectia pietei de munca, etc.).

•  
      CommentAuthorV.I.P.S.
    • CommentTimeFeb 6th 2010
     0 votesVoteReport Post

Trebuie de implicat presa! Daca avem destui care se semneaza, shi scriem o petitie justificata bazata pe dovezi reale! Adica fiecare care vrea sa-shi prezinte cazul sa gaseasca erori in legea migratiei, daca crede ca a fost refuzat ilegal sau nemotivat(sau cele scrise nu constituie un motiv pentru refuz)!