Not signed in (Sign In)
    • CommentAuthorbaseac
    • CommentTimeNov 21st 2009
     0 votesVoteReport Post

rodelina vezi ca pt carte de rezidenta,poti aplica in orasul de domiciliu al sotului.la politie\9biiroul pt straini)nu doar la bucuresti!

• CommentAuthoririna1985
    • CommentTimeDec 28th 2009
     0 votesVoteReport Post

Buna seara, poate sa ma ajute cineva ce este sponsorship undertaken form si pentru ce trebuie el completat. Daca e posibil unde il gasesc exact? Eu am nevoie de o visitor visa. Si nu stiu daca am nevoie de acest act sau nu pentru a depune actele pentru viza. Thx

•  
      CommentAuthorMask
    • CommentTimeDec 28th 2009 edited
     0 votesVoteReport Post

Irina, sponsorship undertaken form nu trebuie sa fie îndeplinita în cazul unui vizitator.

Vezi mai multa informație aici: http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/vafs/

• CommentAuthoririna1985
    • CommentTimeJan 7th 2010
     0 votesVoteReport Post

Buna seara tututror,
    in sfirsit mi-am programat si eu intilnirea la ambasada pentru saptamina viitoare pentru viza…eu vreau sa plec in vizita la prietenul meu pentru doua saptamini
    Poate imi spune cineva care-i procedura pe acolo? ce intrebari pun ei de obicei? si inca asa o intrebare amprentele ei ti le iau tot in aceeasi zi? mersi frumos pentru ajutorul tututror pina acum…informati de pe site mi-a fost foarte utila…sa vedem ce se intimpla cu viza mea, ca tare mai am emotii…

• CommentAuthorElla
     0 votesVoteReport Post

Depui dosarul, toate originalele+copiile. La toate actele originale sa ai si copii. Amprentele ti le ia tot atunci. De intrebat nu te intreaba nimic. Mi mi-au zis ca daca vor avea intrebari pe parcurs ma vor contacta, insa au zis ca de obicei decizia se ia pe baza actelor prezentate. Am achitat taxa-in euro si mi-au zis sa astept 21 zile lucratoare, insa desigur a durat ceva mai mult decat atat. Bafta!!! Sa ne zici si noua rezultatul.

• CommentAuthoririna1985
     0 votesVoteReport Post

merci, draga Ella
    Va zic neaparat ce raspuns primesc, sa dea Dumnezeu sa fie unul pozitiv!
    Dar la tine cite zile a durat in total? eu rezervarea de bilet mi-am facut-o pe 12 februarie si actele le depun pe 14 ianuarie. Crezi ca voi reusi sa primesc un raspuns pina pe 12 februarie? :halo:

• CommentAuthorElla
     0 votesVoteReport Post

Pai eu te-as sfatui daca nu primesti raspuns pana pe 9 ianuarie sa-i suni tu sau el si sa-i rogi sa-ti rezolve mai repede. Insa s-ar putea sa primesti raspuns pana atunci. Pe mine m-au sunat undeva dupa 6 saptamani.

• CommentAuthoririna1985
    • CommentTimeFeb 5th 2010 edited
     0 votesVoteReport Post

Am si eu o intrebare, poate stie cineva: care este actul unde se prevede ca raspunsul de la ambasada UK pentru visitor visa se da in 12 saptamini… eu am solicitat viza aproape o luna in urma si desi cind am depus actele mi s-a spus ca raspunsul va fi in urmatoarele 15 zile , la telefon, cind am sunat,o domnisoara nu tocmai amabila, mi-a zis ca rezultatul poate dura si pina la 12 saptamini :crying: si nu isi are rostul sa mai sun ca ei singuri ma vor contacta …

• CommentAuthorElla
    • CommentTimeFeb 5th 2010
     0 votesVoteReport Post
    •  
      CommentAuthorV.I.P.S.
    • CommentTimeFeb 5th 2010
     0 votesVoteReport Post

da pe site sant afishate termenile acordarii diferitor vize, dar asta nu impiedica ambasada sa dea raspuns cum rezolva shi le convile lor acolo. In majoritatea cazurilor nu se incadreaza in termenii prevazuti. adica in 90%.

Trebuie sa ai rabdare! Sa insishti, sa suni tot e un pas inainte, dar oricum depinde de ei, cu parere de rau!:(