Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

![]()

PS. baga si „and video“ in titlu ;)
Am bagat si vids gman, insa nu vad nimic funny in clipul care l-ai postat, poate faci edit si adaugi ceva funny ?

Iaca asa nunta eu inteleg :)
asta da , ca la Moldova?

Mask, asta-i russian wedding, la noi ai mai vesel 

Dictionar Moldo-Roman
A
A zamuti şeva √ a face ceva
A naeji √ a avea pretenţii
A te vrubi-a inţelege
A umbla cu teolka √ a se plimba cu prietena
A abişi √ a promite
A ahui √ a încălcat regulile de conduită
A zaboli √ a se îmbolnavi
A zaibi narodu √ a juca pe nervi
A pastupi jestoka √ a se purta dur
Am pierdut orientirovca √ am încurcat adresa
Amuş îţi dau o uşiganie că o să te intorşi cu pidalili în sus √ dacă te lovesc, cazi jos
Amuş îţi dau uşiganii pe bot √ o să te lovesc peste faţă
Anekdoate √ bancuri
Atstîlo √ s-a răcit
A te zaibi- a te sătura
A te snimi-a fugi
A te sibi- a-şi lua tălpăşiţa
Auzi fău - îmi cer iertare, oferiţi-mi, vă rog, o clipă de atenţie
asta e doar un mic ‚‘razgavornic‘‘ , am si cu restul literelor de la A la Z

ha ha ha - internet 29km :))) - nustiu e fotoshop sau adevarat - isna personal am vazut in 2002 in Russia asa ceva intrun aul :D din regiunea oraselului Galiteno ( Odintova ) .
Da cind am intrebat la posta daca au acces la internet - ap doamna care era acolo mia raspuns cu un NEEET intra sa o intonatie ca am avut impresia ca nu stie deloc despre ce intreb .
Atunci miam zis in gind Dobro pojalovati v rossii 
Posted By: smilegr8ha ha ha - internet 29km :))) - nustiu e fotoshop sau adevarat - isna personal am vazut in 2002 in Russia asa ceva intrun aul :D din regiunea oraselului Galiteno ( Odintova ) .
Da cind am intrebat la posta daca au acces la internet - ap doamna care era acolo mia raspuns cu un NEEET intra sa o intonatie ca am avut impresia ca nu stie deloc despre ce intreb .
Atunci miam zis in gind Dobro pojalovati v rossii

Eu cred ca-i real, sa fi fost photoshop avea sa se vada si apoi nu avea sa mai fie funny…

Asta de mai jos tre sa fie made in UK 

Animal World:

Nu inteleg ce-i cu forum-ul are de-a bug-uri, singur am facut tutorial-ul ptr a adauga clip-uri pe youtube si nu vrea nici in ruptul capului acum sa mearga! 
poate nu l-ai facut cum trebuie…poate nu forumul are bug-uri
Posted By: dettmarpoate nu l-ai facut cum trebuie…poate nu forumul are bug-uri
Fac cum tre, culmea fix ca in tutorialul care l-am facut, odata dupa vreo 5 edit-uri a aparut naiba stie cum ca nu modificam nimic doar Edit/Post, Edit/Post…testati cineva un clip.
Iata arata doar codul nu si clipul